nullGezondheid Plan Arizona als Host voor vrouwen gezondheid & Fitness dagen durende evenement op 24 september – Yahoo Finance

scan

Meer informatie… SCAN Health Plan Arizona naar Host Womens gezondheid & Fitness dagen durende evenement op 24 september gratis osteoporose Screenings worden geboden SCANT Health Plan Arizona 3 uur geleden 0 deelt gedaan PHOENIX–(BUSINESS WIRE)–SCAN Health Plan Arizona treden organisaties in het hele land op woensdag, 24 september, in een speciaal evenement hosting alleen voor vrouwen ter ere van nationale Womens Health & Fitness dag. De gebeurtenis zal een presentatie gericht op osteoporose, een oefening klasse voor bot gezondheid en evenwicht, gratis osteoporose screenings en een gezonde lunch bevatten.

Stopzetting van MVP gezondheidszorg beheerd Medicare plannen die 2.100 in WNY – Business – The Buffalo News dienen

De MVP besluit toont aan meerdere uitdagingen voor Medicare verzekeraars, over het algemeen gedreven door staat en federale regelgeving, met inbegrip van nieuwe belastingen. Hun reactie in dit opzicht niet zal zijn de laatste van de Staten gezondheidsverzekeringsmaatschappijen, zei Gretchen F. Fierle, BlueCross BlueShields senior vice president voor marketing en communicatie, in een verklaring. BlueCross BlueShield, onafhankelijke gezondheid en Univera geweigerd af te geven details over hun 2015 Medicare voordeel plannen, aanhalend federale verordeningen die beperken wanneer verzekeraars kunnen de markt van het beleid. Dat verkoopseizoen begint LGO.

Health Canada keurt Yervoy ® (ipilimumab) voor de eerstelijns behandeling van volwassenen met gemetastaseerde melanoom, de dodelijkste vorm van kanker van de huid – Yahoo Finance

Dergelijke behandelingen richten de zeer zelfde trajecten tumorcellen gebruiken te onttrekken aan erkenning en vernietiging. Yervoy blokkeert specifiek cytotoxische T-lymfocyten-geassocieerde antigeen-4 (CTLA-4), die een rol speelt in het onderdrukken van de normale immune reactie. Yervoy blokkeert dat onderdrukking zodat het immuunsysteem om te reageren op melanoom kankercellen. “Negen jaar geleden die mijn dokter zette me op Yervoy die destijds experimentele. Al een aantal mislukte behandelingen hebben meegemaakt, ik had niet verwacht om te vieren een andere verjaardag, kerst of zelfs ervaring een andere zomer. Deze behandeling niet alleen mijn leven te redden, het gaf me mijn leven terug,”zei Kathy Barnard, oprichter van de sla uw huid Foundation, een groep gewijd aan het verhogen van bewustzijn over kanker van de huid, het verstrekken van informatie over behandelmogelijkheden en financiering van onderzoek. “Het is moeilijk genoeg om te worden gediagnosticeerd met geavanceerde melanoom en patiënten moeten elke mogelijke kans hebben aan hun kant. Ik ben zo blij voor wat deze goedkeuring voor nieuw gediagnosticeerde patiënten betekent. Dit geeft enkel meer hoop aan patiënten in een ruimte van ziekte dat slechts een decennium geleden geen hoop at all hadden.” Meer dan 30.000 melanoom patiënten zijn behandeld met Yervoy. Yervoy is erkend voor zijn innovatie door wordt bekroond met de Prix Galien Canada 2013 innovatieve Product Award en eerder dit jaar werd genoemd als één van Canada’s top 10 nieuwe en opkomende gebied van gezondheidstechnologieën door de Canadese netwerk voor het scannen van milieu van de gezondheid in het eerste “Nieuwe en opkomende gezondheid technologie controleoverzicht.” Yervoy is de eerste goedgekeurde behandeling uit de Bristol-Myers Squibb immuno-oncologie pijpleiding.

Essia gezondheid voltooit 25 epische elektronische medische Record Go-Live met Providence Health & diensten – Yahoo Finance

Onze specialisten EMR een sleutelrol spelen niet alleen op de go-live, maar ook als aanbieders van gezondheidszorg verschuiving upgrades van hun focus op het optimaliseren van de EMR en uitrol van technologie. Essia Healths eerste epische go-live met de Klik hier gezondheidszorg systeem was in Providence Alaska Medical Center in Anchorage. Sinds die tijd verleend Essia gezondheid go-live in het hele systeem Providence gezondheidsdiensten & steun. Naast de 25 ziekenhuizen, heeft Essia gezondheid partnered met Providence ter ondersteuning van EMR go-lives bij meer dan 130 klinieken en zeven aangesloten gemeenschap ziekenhuizen in zes staten. Essia gezondheid heeft met succes een partnerschap aangegaan met organisaties zoals Providence Health & Services om te voltooien meer dan 100 ziekenhuis EMR go-lives. Het implementatieteam companys ervaren EMR beheert EMR go-live trainingen, aanpassing labs, commando centrum voor operaties en op-de-elleboog ondersteuning voor artsen en zorg teams. Het team heeft go-lives ondersteund voor alle grote EMR-systemen, met inbegrip van Epic, Cerner en McKesson.

Ventura County Reporter – gezondheid & Fitness

Peter L. Karlsberg, 1190 S. Victoria Ave., suite 300, Ventura, 677-1600 3e plaats Dr. Robert Jordan, 3400 Loma Vista Road, suite 1, Ventura, 644-9321 Dr.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s